Buzzador.

Jag har fått några frågor om det här med att bli Buzzador. Det är inte alls svårt. Det som krävs är att man blir inbjuden av en annan Buzzador alternativt själv söker sig till hemsidan. Som inbjuden har man någon att fråga om man funderar på nåt men man klarar sig alldeles utmärkt med den information som finns att läsa sig till.
 
När man sedan registrerat sina uppgifter och deltagit i den lilla nätkursen på hemsidan kan man lugnt vänta och hoppas bli utsedd att prova någon av alla produkter och tjänster som finns. Det kan dröja lite eftersom man ibland söker särskilda målgrupper, vissa åldrar, barnfamiljer, bilägare etc. Men misströsta inte. Din tur kommer.
 
När sedan produkterna anländer i postlådan eller levererade där du får paket, kan du börja buzza. Först provar du produkten själv, tex Dove lotion som jag hade nu senast, känner efter vad du tycker och rapporterar om det. Har du en blogg kan du skriva om produkten där men det är inte nödvändigt. Sen samlar du några av dina vänner/familj/arbetskompisar och ger dem var sin liten Dove-flaska att testa. Ibland blir man erbjuden att buzza för produkter som har ett högre värde och då får man köpa varan för ett reducerat pris och sedan testa.
 
Man kan gärna fotografera själva tillfället när man buzzar. Det är viktigt att man berättar för sina vänner att man är en Buzzador och vad det innebär.
 
Det kanske låter mycket men är roligt och man får testa nya produkter helt gratis. Så, hör av dig till mig om du är intresserad så skickar jag en inbjudan till dig så att Buzzador ser att det är jag som bett dig vara med och buzza.
 
 
Anonym idag
2013-01-21 @ 17:53:45

Man kan även behålla allt själv och fabulera ihop lite berättelser om buzzningar. :-)

Svar: Det mesta går ...
Sister Moonshine
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0