Ska jag avslöja en hemlighet?

Hej, hallå alla Glamourfans! 

I morgon kl 18 sätter vi igång igen efter sommaruppehållet, med dubbelavsnitt och sändning måndag - fredag.

Glamour, eller The bold and the beautiful, hade i våras visats i över 6000 avsnitt. Premiäravsnittet visades i USA 1987 och i Sverige 1989.

Jag har inte alls sett ALLA avsnitt, men å andra sidan kan man nog hoppa över några utan att man kommer efter så mycket. Min favoritfigur i serien är Stephanie som är både elak och snäll i en skön mix. Men alla rollerna är läckra individer som verkligen besitter förmågan att göra det som såpaskådisar är allra bäst på. Att stirra med det där speciella såpauttrycket i ansiktet utan att säga något i 10 sekunder inför ett scenbyte eller när något dramatiskt har hänt. Ha ha ha! Det får mig att flina inom mig varje gång. 

Ska jag avslöja en hemlighet?

Jag spelar in alla avsnitt för att vara säker på att inte missa något. 


Världens mest populära tv-såpa är nominerad till sex Emmys. Foto: TV4


Bilden på det galna Glamour-gänget har jag lånat från tv4.seJag vill inte ha mera oäkta mat.

Morotskakan är slutligen pyntad och klar. Ett anrop på Facebook efter fikasällskap blev resultatlöst och i eftermiddag tog jag helt sonika tårtan med mig, plockade upp mamma efter vägen, och åkte ut till syrran för en fikastund.Vi satt ute, solen gassade och Janne tog ett dopp i havet, men så plötsligt var regnmolnen där igen och skvätte. Det gjorde inte så mycket. Vi gick in istället.

När jag skjutsade hem mamma igen, kände jag hur hungrig jag var, och att jag ville äta något. Genast. Det var väl inte det smartaste jag gjort, men jag styrde bilen mot stan istället för hemåt och stannade till på Villakiosken. Där köpte jag en hamburgare med bröd och lite strips som jag tog med mig hem. Jag kastade i mig snabbmaten framför TVn utan att ens äta upp allt. Jag skulle ljuga om jag sa att det var särskilt välsmakande. Hamburgaren verkade okryddad och kanske inte ens helt genomstekt. 

Efteråt skrek kroppen efter något nyttigare. Fräschare. Inte så oäkta. Druvor och nektarin och vatten var godare och inte så tyngande. Jag vet nog varför jag valde att köpa gatuköpsmaten. Vi åt ju sån mat i torsdags också. Jag som väljer sådant bara enstaka gånger varje år har mer än väl fyllt den kvoten nu och jag vill inte ha mer hamburgare med strips nu. Det är inte gott helt enkelt!

Stor besvikelse över regnet.

Kitty var ivrig att få gå ut på sin dagliga promenad och ... 

... hon stod i startgropen medan jag gjorde mig klar. Besvikelsen var stor när det kom en regnskur när vi bara gått en liten bit. Påhejad av mig, småsprang vi raka vägen hem och inomhus igen. Vi gör ett nytt försök senare.

RSS 2.0