Skepp ohoj!

Shamrock från Stockholm hade lagt till i Örnsköldsviks gästhamn med sina 32 personer ombord. Det var elever och besättning som under en månad åkte längs kusten för att lära sig mera om sjövett och allt vad det innebär. Josefin och Alice berättade för oss om vad de gjorde och vad som händer ombord. Jag tog chansen att äntligen få styra över så många människor som bara hade att lyda och följa med.
 
 
 
 
 
 
Det blåste en aning men vi satte oss ändå och tog en glass och tittade på skeppet lite på avstånd när vi klivit iland igen.
 
 

Att komma ut - på riktigt.

Det är ingen bra ordning på kuddarna här ... om man skulle flytta den här till andra sidan och så sätta ner priset lite på den här ...
 
 
 
Kolla in de svulla fötterna/vristerna. Sicken tur att det är sommar och att vädret tillåter öppna skor. Hur gör man på vintern egentligen?
 
 
Jag har varit på sjukhuset och fått min behandling, där bryr sig ingen om ett naket huvud, Jag har suttit på balkongen hemma, gått med soporna och varit på gården med katterna - allt utan att dölja min flint. Däremot har jag inte varit ute bland folk, på riktigt, som mitt skalliga jag. Någonsin.
 
Jeanette hade ärende till Jysk och jag följde med. Jag har kommit ut ur garderoben. På riktigt. Och du var med!
 
 

Magnetröntgen genomförd.

Jag har skrivit och raderat och skrivit och raderat. För att inte kräkas på mig själv för alla negativa och klagande ord, väljer jag att inte gå inte på andra detaljer än att magnetröntgen genomfördes och att jag åkte hem med ett blodigt bandage och ett fult svart-blå-märke i armvecket på grund av att jag är så svårtstucken. Det får räcka så. Det är ju ändå resultatet av fotograferingen som är det viktiga.
 
 
RSS 2.0