Välkommen kära höst.

Det är aldrig för sent för en nystart. Om man hamnat lite snett och på fel väg kan man alltid göra ett nytt försök. Det finns alltid tid till positiva förändringar. Om rökavvänjningen gått fel ... börja om ... fimpa igen bara. Och igen. Alla dåliga vanor tål att kämpas med. Ge inte upp.
 
Många behöver ett datum att utgå ifrån när man börjar en ny vana och ett helt nytt år är väl det vanligaste men inte alls nödvändigt. 
 
Cheeky Malin låter den 1 oktober bli den dag som inleder en period av fokus på mera kärlek till syskonbarnen och familjen och kanske framförallt till henne själv. Hon väljer att lägga tråkigheter bakom henne och att se framåt genom att önska hösten välkommen. Vad klokt och positivt hon tänker.
 
Oktober är den första höstmånaden och också den månad som Cancerfonden fokuserar på att samla slantar till bröstcancerforskningen. Nu finns det Rosa Bandet-produkter att köpa både här och där i butikerna. Varför inte starta en ny och återkommande god vana redan nu? Bli månadsgivare genom att klicka här om du tror att du kan avstå en femtiolapp varje månad. Eller mera. Det är kärlek det. Både till dig själv och till andra.
 
 

Man ska inte stanna för länge ...

 
 
 
Det kanske är så, att när små barn dör, är det för att de blivit full-lärda eller  tillräckligt kloka redan i moderlivet. Kanske. Och kanske är det så att de som är unga när de går vidare, gör det för att de älskat med så stora och varma hjärtan och så intensivt att de älskat klart. De gamla som vissnar kanske har behövt extra tid på jorden med att se oss andra kämpa och lära oss livets läxor.
 
Hur som helst ska det bli skönt att komma hem när mitt besök här är över.
 
 

Snap shots.

Här, ytterligare några bilder från resan.
 
 
 
Ballonger?
 
 
Loreen?
 
 
 
Brev ilägges breve?
 
 
Forrest Gump?
 
 
 
Bad breath?
 
 
Reflections.
 
 
RSS 2.0