Stora pengar går upp i rök.

Inför nyårsfirandet varje år köps det smällare och fyrverkerier för massor av pengar. Trots att man redan haft stora utgifter för julmat och julklappar finns det tydligen ändå alltid slantar över att bränna upp. För det är ju det man gör. Ett svisch och ett svosch och på några sekunder är det över. En hög aska är allt som finns kvar. 
 
Har du redan köpt ditt pyrotekniska paket för i år? Attans också!
 
Ge Cancerfonden samma belopp och stöd forskningen. Kanske en gåva med ett valfritt belopp eller varför inte bli månadsgivare? Det är en god gärning som smäller högre än alla raketsatser och bomtårtor tillsammans.
 
 
Katta
2012-12-17 @ 10:59:56
URL: http://daybyday.bloggsida.se/

Håller fullständigt med dej.
Snacka om att elda upp pengarna!
Jag har aldrig varit förtjust i raketer och smällare, tycker bara att det är otäckt, farligt och framförallt vansinnigt onödigt!
Klokt förslag att skänka pengarna till nåt välgörande istället! Då kommer de ju iaf till nytta!
Ha en bra vecka!
Kram Katta

Elisabeth
2012-12-17 @ 13:21:37

Håller också med helt och hållet. Har folk det så bra att det är ok att elda upp pengar?
Här i Luleå brukar det vara ett hejdundrande firande på nyårsafton, ser raketerna från min balkong och tänker på krigen som pågår runtom i världen.Obehagliga känslor väller fram. Sen alla rädda husdjur som darrar av skräck.Pengarna borde skänkas till cancerfonden istället. Visste du sister att 2011 fick 8000 kvinnor i Sverige bröstcancer? Jag önskar alla en raketfri helg.
Kramar till dig sister och vilken ork du har som gör fudge och allt annat.Elisabeth
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0