Pyton.

De senaste dagarna (eller kanske snarare nätterna) har varit jobbiga. Illamående, ont i magen och försök att kräkas utan att lyckas. Oron satte sina smutsiga och vassa klor i mig och jag kunde inte slå bort de ovälkomna tankarna.
 
Vad är det nu då? "Mitt" illamående brukar gå över när jag spytt och jag brukar inte heller ha så ont i magen. Plötsligt kom jag på det. Kan det vara gallan som spökar. Det går ju i familjen men jag har inte besvärats av det tidigare i livet. Vad kan sätta fart på gallkramper? Enligt google har päron, äpple, paprika, kål den effekten ... jahadu ... Och jag som ätit några extra päron varje dag på senare tid för att inte bli så hård i magen. Det var tacken det. Typiskt är ju att jag hann svälja en frukt innan jag hittade sambandet på nätet. Det kan ju vara nåt annat också, men det låter ju rimligt. Dessutom gjorde jag en rotfruktsgryta härom dagen. Mums.
 
Hur som helst mår jag mycket bättre idag och hoppas att det håller i sig. Det är ju hockey ikväll ju. Vill jag ut och se lite folk får jag väl mitt lystmäte ikväll,  med ... 5 000 modoiter på plats i arenan. Det känns bra. Om jag nu inte drabbas av nya gallattacker.
 
 
RSS 2.0