Immunförsvaret.

Tusen tack för alla omtänksamma kommentarer, telefonsamtal, mail och sms. Trots att jag inte orkat skriva något har ni funnits här för mig med positiva tillrop och hållit mig under armen när jag har vacklat.
 
Det har varit en jobbig period på flera sätt. Inte minst för att jag ju så gärna hade orkar mera när Emma är hemma och när det varit julafton och nyårsafton och allt. Besvikelsen blir många gånger större när förväntningarna är höga. Det klokaste är att ägna sig åt att samla krafter nu och att inte fresta på immunförsvaret mer än nödvändigt igen. Jag får acceptera att jag inte är så stark just nu. Att cirkulera in och ut i butikerna och galleriorna i julhandeln kan ju ta knäcken på vem som helst så det är kanske inte så märkligt att förkylningsbacillerna låg på lut där på stan nånstans för att hoppa på mig.
 
Att vara sjuk är aldrig kul. Jag har sluppit att drabbas så hårt av simpla förkylningar tidigare men tydligen får jag tänka mig för mera nu. Undvika folksamlingar och använda mer handsprit. Allt kommer man inte undan men lite kan man göra.
 
Emma åker hem på söndag och då börjar vardagen igen för oss båda. När hon kommer till mig nästa gång vet jag inte men då får vi en ny chans att rå om varann. Det är bra med nya chanser.
 
 
Elisabeth
2013-01-04 @ 16:23:50

Nä man ska undvika stan veckorna före jul eftersom det är så många i farten och risken att bli smittad är större än vanligt. Tvål,vatten och handsprit ett måste. Jag blir nojig periodvis av bakterieskräck, gick förberedande vårdyrkes innan jag utbildade mig.


Ada
2013-01-04 @ 17:57:44

Hoppas att du snart får krafterna tillbaka! Det är ju så jäkla jobbigt ändå utan att man ska behöva dra på sig extra krämpor.

Undrar om du skulle kunna hjälpa mig vid tillfälle?? Jag ser att vi är medlemmar i samma forum, Cancertjejer, och nu när jag försöker logga in där så har jag helt plötsligt blivit en inaktiv medlem. Jag loggade tidigar in på min profil för att ändra min registrerade E-mailadress där och efter det så är jag inaktiv... ? Jag kan inte kontakta ngn så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.
När och OM du har tid och möjlighet (ingen brådska) skulle du kunna skicka ett PM till ngn administratör och fråga om de kan aktivera mig igen? EEE brukar ju kunna svara på det mesta.

Ledsen att besvära dig med sånt här just nu när du inte mår bra, men det är som sagt ingen som helst brådska.

Kram och krya på dig!
Ada

"Kinna"
2013-01-04 @ 19:44:07

Var rädd om dig och försök få färdtjänst, så att du inte behöver gå ut i ur o skur.

maria
2013-01-04 @ 21:07:57

Viljan och allt man i "hjärnan" stämmer ju inte alla gånger med kroppen.... Klart man vill umgås med sina barn och nära när det är helg men orkar man inte så är det så......
Kan ju vara lätt för mig att tänka som inte alls har dina problem-men mina förhållande vis små problem gjorde att jag denna jul låg ensam hemma...har aldrig hänt förr, jag som orkat allt även med 40 graders feber var helt sänkt...
Så var rädd om dig och lyssna på din kropp-bättre dagar kommer då du och dottern får umgås......
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0