Rumsbrister.

Du har nu märkt att inläggen inte kommer i kronologisk ordning. Jag har valt att publicera dem efter tema eller ämne liksom, och nu ska jag berätta vad som hände på lördagskvällen i Köpenhamn, när vi kom till hotellrummet för att koppla av. Vi hade alltså ätit god middag på Sukiyaki och alla tre var vi drabbade av paltkoma och kände för att byta till bekvämare kläder på rummet och för att mysa vid TVn.
 
 
 
 
När vi passerar receptionen är det en svensk kvinna som klagar om något och hon får till svar att det är något fel på uppvärmningen. Vi går till vår svit och upptäcker att samma problem finns hos oss. Elementen knackade, morrade och väsnades och min soffa/extrabädd till och med vibrerade när det var som värst. (jag vet att det finns sängar som gör så, men oftast får man trycka på en knapp eller nåt för att starta den effekten ... )
 
Jag gick ner till receptionen jag också då, för att vara säker på att de noterade även mitt klagomål. Så länge vi var vakna gick det väl bra, men sen, på natten, var det omöjligt att sova för mig. Det var inte långa uppehåll i det störande ljudet. Dessutom hördes sirener och utryckningslarm utifrån säkert tio gånger under natten och festande människor som skrålade och skrattade hördes långt in på morgonen.
 
Lördagskväll i Köpenhamn. Jo, jag fattar.
 
Och när jag ändå är igång med klagomålen så vill jag nämna att min extrasäng saknade underlakan, att det bara fanns glas och kaffemuggar för två personer och att det inte fanns varmvatten i handfatet. Annars var hotellet och rummen mysiga, rena och fräscha.
 
Tilläggas kan att man nu ringt mig från hotellet i Danmark och beklagat det som hänt. De har också erbjudit mig en ny övernattning i dubbelrum på valfritt scandichotell i Norden. Som plåster på såren. Det var fel på själva fjärrvärmeanläggningen i kvarteret där hotellet ligger, så det var många som drabbades av det här problemet. Schysst att kompensera på det här sättet. Då blir det kanske till att göra en ny resa snart då. Kanske.
 
 
Elisabeth
2012-09-27 @ 12:22:50

Men fasiken också vilken otur. Bra att du får kompensation, vore det jag skulle jag kräva en veckas gratisfrukost på valfria hotell eller i din stad.7dagar x 90 kr. Då kommer dom billigt undan.

Susanne
2012-09-27 @ 12:49:57

klart man ska ha valuta för de man betalat, bara å klaga . Ofta blir man ju kompenserad ,,,med rätt!!
Härligt nu kan du börja glutta efter ny mini semester =)

Lotta F
2012-09-27 @ 15:52:38


Men va roligt att du mådde så pass bra under resan att du kunde njuta av den. Så klart åker man hellre frisk och pigg, men jag är helt övertygad om att du fått lite ny luft och en massa energi ( som kanske gömmer sig lite )

Härliga foton och Köpenhamn är ju en underbar stad. Malmö har jag tyvärr missat, måste nog besöka den nån gång. Tack för alla inlägg om resan, känns nästan som att jag fick vara med på ett hörn.

Klart du är less behandlingarna, men du får hålla ut lite till. Vädret gör väl inte saken bättre, det växlar på här nått hemskt. Idag lyste solen helt plötsligt, kändes nästan chockartat. VEM tände lampan?!

Jag har varit på sydagar med bästa syvännerna. Sedan en lite skvätt ner till storstaden och barn/barnbarn och myst en snabbis. Vad vore livet utan dom man tycker om?????

Ha det gott, hoppas du inte blir så sänkt av denna behandling.

Kram Lotta F ♥ ♥ ♥

Hasse A
2012-09-27 @ 16:36:24
URL: http://08-i-exil.blogspot.no/

Morrn.
Välkommen tillbaka till vardagen.
Fint med hotellerbjudandet, men...det ingår nog ingen transport...

Ha de bra.

Hasse A Norge

Svar: Nä, knappast. Men jag kanske kan få lifta med någon eller så väljer jag ett hotell i någon grannstad.
Sister Moonshine

Lotta F
2012-09-28 @ 13:13:47


Glömde ♥ jag blev jättestolt att jag känner en tuff kvinna som vågar klaga. Det är så få som gör det, även häftigt att du fick kompensation dessutom.

Kram Lotta F
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0