Konstig knopp.

Jag gladdes ett stycke för tidigt åt det jag trodde var återhämtade hårsäckar. Nu har det visat sig att det bara gällde fläckvis och tillfälligt. Nu är de illa skadade de små liven eller döda. Jag blev lurad och tog ut glädjen alltför tidigt. Den senaste strålningen har etsat sin signatur i mig och det ser nästan ut som att man använt linjal och vattenpass.
 
 
 
 
Strålningen har framkallat i det närmaste perfekta geometriska figurer i min svål. Den som inte vet kanske gissar att jag är så trendig att jag medvetet rakat in detta mönster i min hårbotten. Sånt förekommer ju att man gör. Cirklarna återkommer på fler ställen och likt dem man har funnit i sädesfält över hela världen, är de mysko och eventuellt en källa till undringar och diskussioner. Kanske. Nån gång måste man ju få vara spännande i alla fall. Om inte snygg så intressant, menar jag.
 
När man fått höga doser strålning händer det att håret inte växer ut igen. I så fall får jag nu straffet för alla spydiga kommentarer till överkammade flintar jag sett i mina dar. What comes around goes around ...
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0