Julklapparna.

 
Jag måste ha varit ofantligt snäll i år. Tomten har läst noga i min önskelista. Det här är ett urval.
 
 
 
En bok. Den har du hört talas om. "Femtio nyanser av honom" av E L James, en vacker mugg och te från Indiska, en fin tröja med vingar på, ett doftljus (rasberry/sandalwood), säsong två av The big bang theory (du har väl sett den serien? Störtkul!). I kylskåpet ligger några goda ostar jag fått och i badrummet ställde jag en duschcreme och roll-on från Fenjal, och så ett litet bus jag brukar göra, jag slog in ett par strumpbyxor till mig själv. Jag gillar att öppna paket ...
 
 
 
Den finaste klappen kom inte från Tomten, utan från två av hans nissar. Boken till och om Mamma. Jag. Tjejerna hade plockat ihop foton och skrivit vad de tycker om hos mig och jag fick rent av lägga bort den under julklappsutdelningen eftersom tårarna kom. Jag ville läsa den i enskildhet. Den var så fin och kärleksfull. Dessutom ... kan inte smälta att jag varit så snygg som på det där fotot ... tänk att en sjukdom kan förvandla en människa så ...
 
 
 
Nissarna anno -96.
 
 
 
Från en av våra roliga resor ...
 
 
 
JUNITJEJ
2012-12-25 @ 14:27:35
URL: http://www.junitjejen.se

SÅ fina julklappar du fick!
Jag önskar dig en god fortsättning på julen!

Svar: Tack, Junitjej. Så fint du har julpyntat din blogg. Och till och med vovven fick ställa upp för att bidra till stämningen. God fortsättning önskar jag till dig och din familj.
Sister Moonshine

Lilian
2012-12-25 @ 15:14:17

Önskar Dig allt gott..vilket bra tips, att ge sig själv ett paket...då får man garanterat det man vill ja.... Skulle vilja ge dig ett stort paket med god hälsa i..det är ändå det viktigaste.Utanför fönstret är det alldeles disigt, blir mer snö antar jag. Snart dags att gå på hundpromenad, det är så fint i trädgårdar o i fönster m alla ljus. Man njuter..kram Lilian

Svar: Tack Lilian, så omtänksamt av dig. Ja, god hälsa står nog på allas önskelista. Åtminstone för dem som provat på att vara sjuk. Här har det snöat nästan oavbrutet i flera dagar. Det är mycket vackert, tycker jag, som slipper skotta och kan titta på när andra sliter ;) Kram till dig och vovven.
Sister Moonshine

Carina
2012-12-25 @ 16:22:11
URL: http://www.idagtankerjagpa.wordpress.com

En mamma-bok - vilken underbar present! Skulle jag också vilja ha... Och yes, snygg är du. Jättesnygg på bilden högst upp på bloggen också.
Kram Carina

Svar: Får man säga så om sig själv? Jag känner nästan att de där bilderna föreställer en helt annan person. Eller, det är ju så jag ser ut i min tankevärld. Cancerutseendet är inte jag och jag gillar det inte. Du förstår mig, Carina ... Kram.
Sister Moonshine

Katta
2012-12-26 @ 10:17:39
URL: http://daybyday.bloggsida.se

God fortsättning!
Boken "Femtio nyanser..." är jättebra! Jag har lyssnat på de två första och väntar nu med spänning på den tredje som kommer ut som ljudbok 11/1.
Kram Katta

Svar: Det låter bra. Ska ta itu med den lite senare. Kram.
Sister Moonshine
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0