Fototriss - REFLEKTIONER

Man har uppmärksammat mig på att det inte går att lämna kommentarer på det inlägg jag publicerade inatt, och det var ju trist. Jag gör om det hela och hoppas att någon skriver en uppmuntrande rad på det här inlägget istället.
 
Veckans tema i Fototriss är REFLEKTIONER, och när jag tittar på ordets betydelse i synonymer.se får jag upp följande förslag:

reflexion

 
Buddhas stillsamma ansikte får representera den kärleksfulla läran, som jag tycker passar rätt bra in på flera av orden i veckans trisstema.
 
 
 
 
 
 
Jah Hollis
2012-12-09 @ 14:17:53
URL: http://jahhollis.blogspot.se

Det var ju bättre. Som sagt, bra triss till temat. Men jag är lite förvånad över nyheterna om buddhisters våldsamma framfart i Thailand. Trodde de var mer fridsamma.

KajsaLisa
2012-12-09 @ 15:38:45
URL: http://kajsalisasblogg.wordpress.com

Kul tolkning, den mannen gjorde nog många reflektioner. Fina bilder, trissen hade fungerat även till förra veckans tema.

Pysselfarmor

Nog ser han reflekterande ut...men det där med religion och tro och hur olika sådana utövare strider med varandra har jag svårt för....

Axart

vackert!

AX

Anette
2012-12-10 @ 19:03:30
URL: http://www.mammajersmyr.bloggplatsen.se

Vilken spännande tolkning !!!

Annie
2012-12-11 @ 22:55:41
URL: http://narannie.blogg.se/

Så vackra bilder. Jag blev lite förbryllad när det inte gick att kommentera, så jag får lämna min uppmuntrande komentar här istället ;-) Fint, jättefint!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0