Mycket finlemmade kunder?

Mot bättre vetande gjorde jag, i ett tidigare inlägg, reklam för armbandet som Lindex säljer till förmån för bröstcancerforskningen.

Nåja, ändamålet är fortfarande en bra idé. Det är väl själva produkten som inte är genomtänkt.

De borde sälja det enbart på barnavdelningen, tycker jag, numera. Det är nämligen bara om man har väldigt tunna och smala handleder som man kan ha det på sig bekvämt. Jag kunde inte stänga det alls, och jag är väl inte direkt smällfet heller?

Nu är jag ju en sån där som inte kan hålla tyst eller hålla saker inom mig, så jag skrev till Lindex kundtjänst. Svaret jag fick gav mig rätt och jag var inte heller ensam om att ha haft synpunkter på storleken. Vad hjälper det? Inte lär de ta fram ett större alternativ i år i alla fall, men kanske till oktober 2012. Håller tummarna för det.


Ingela
2011-09-30 @ 17:47:16
URL: http://bc-busan.bloggagratis.se

Du verkar ju ändå ha fått ett hyfsat vettigt svar från Lindex kundtjänst. Jag skrev till dom för ett par år sedan och undrade hur dom kunde ha mage att slå sig för bröstet som sponsor för Rosa Bandet, med en enda modell av protes-BH i det egna sortimentet (som dessutom är rejält dyr). Det svar jag fick var helt och hållet blahablaha. Himla trist, tycker jag, att en så stor kedja inte kan bidra lite mer för oss redan drabbade. Till och med Ellos har en lågprisprotes-BH, utan att göra sig det minsta märkvärdiga över det.

Kram Busan

Anna
2011-09-30 @ 19:39:53
URL: http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Jag håller med dej! Jag tyckte den såg så snygg ut, men som tur var så testade jag en innan jag köpte och den gick inte runt armen på mej heller....Riktigt synd. Jag får nöja mej med de fina rosabanden. Kramar o trevlig helg!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0